Ultimele stiri

Concurs de badminton între elevii din județul Timiș

badminton

Toți copiii iubitori de badminton din județul Timiș sunt așteptați să se înscrie într-o competiție în cadrul căreia vor avea șansa de a-și măsura forțele cu alți jucători și a câștiga un loc pe podium.

Evenimentul “Badmintonul în școli – Shuttle Time România” are loc pe 26 aprilie, de la ora 09.00 la 17.300, la Liceul Teoretic “David Voniga” din comuna timișeană Giroc.

Concursul se va desfăşura pe grupe de câte 3-4 jucători. Din fiecare grupă primii 2 vor trece mai departe pe un tabel eliminatoriu de unde se va stabili cel mai bun concurent/echipă la fiecare probă şi categorie în parte. Arbitrajul se va face de catre copiii participanti, fiecare scoala avand obligatia de a nominaliza copiii care vor arbitra.

Competiţia se va desfăşura pe data de 26 aprilie după următorul program: Incepand cu ora 9.00 – U9 si U11, începand cu ora 12:30 – U13 si U15. Câștigătorii vor primi diplome, medalii, premii surpriză. Înscrierea în competiţie se poate face pe email rocohar@yahoo.com până la data de 24 aprilie 2014, ora 23:59.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*