Ultimele stiri

Concurs de fotografie: Timișoara mea – locuri, oameni, momente

concurs de fotografie

Timișorenii sunt invitați de către Asociația Timișoara Capitală Culturală Europeană la concursul de fotografie “Timișoara mea – locuri, oameni, momente”, ce are loc în perioada 22 – 31 martie.

Pot participa la concurs toate persoanele care consideră că au surprins o fotografie care reflectă una dintre următoarele două teme: bogăția arhitecturală a orașului sau noțiunea de Open Art City. Acestea sunt și cele două categorii de premii pe care participanții le pot obține: Premiul pentru Cea mai sugestivă fotografie privind bogăția arhitecturală a Timișoarei, care va consta într-o lucrare în ceramică oferită de Facultatea de Arte și Design, din cadrul Universității de Vest Timișoara sau Premiul pentru Fotografia care exprimă cel mai bine noțiunea de Timișoara – Open Art City , care va consta într-o pictură în ulei donată de pictorul timișorean Mateas Marius Bolza.

Fiecare participant poate transmite cel mult 5 fotografii, iar pentru fiecare dintre acestea va trebui să menționeze tema reprezentativă. Fotografiile vor fi publicate și pe pagina de Facebook a proiectului Timișoara 2021, precum și pe site-ul www.timisoara2021.ro.

Concursul se derulează timp de 10 zile, în perioada 22 – 31 martie 2014, după care urmează perioada de evaluare a fotografiilor și anunțarea publică a câștigătorilor în perioada 10 – 11 aprilie 2014.

Regulamentul concursului poate fi consultat pe site-ul proiectului Timișoara Capitală Culturală Europeană în 2021 www.timisoara2021.ro. Acest concurs se derulează în cadrul campaniei de informare a publicului Campania unește comunitatea și își propune să mobilizeze cât mai multe persoane pentru a se implica în activitățile din cadrul proiectului de candidatură.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*