Ultimele stiri

Concurs de idei de afaceri, la Universitatea de Vest din Timișoara. Ce presupune competiția

concurs idei de afaceri

În perioada aprilie – mai 2014, Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor din cadrul Universității de Vest din Timișoara organizează a doua ediție a Competiției de idei de afaceri, adresate elevilor din clasele IX – XIII din Timișoara.

Competiția presupune elaborarea unui eseu în limba română sau în limba franceză prin care va fi propusă o idee de afaceri. Obiectivul principal al competiției este acela de a stimula spiritul antreprenorial în rândurile elevilor de liceu.

Eseurile vor fi prezentate de către autori în fața unui juriu format din reprezentanți ai mediului de afaceri. Va fi punctată originalitatea ideilor, dar mai ales aplicabilitatea practică a acestora. Facultatea de Economie și de Administrare a Afacerilor va recommpensa autorii celor mai bune eseuri cu premii în valoare totală de 2000 de lei.

Transmiterea eseurilor poate fi realizată până la data de 30 aprilie 2014. Prezentarea eseurilor în fața juriului și acordarea premiilor vor avea loc la sediul FEAA, în data de 12 mai 2014.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*