Ultimele stiri

Concurs dedicat iubitorilor mersului pe două roți și fotografiei

concurs foto biciclisti

„Verde pentru Biciclete” îi invită pe tinerii pasionați de fotografie și de mersul cu bicicleta la cea de-a treia ediție a concursului foto „Ipostaze. Viață de biciclist”. În cadrul acestuia, organizatorii își propu să descopere în comunitatea timişoreană legătura dintre această pasiune şi mersul pe bicicletă.

„Prin acest concurs, vrem să acordăm posibilitatea tuturor celor pasionaţi de arta fotografică de a împărtăşi viziunea lor despre bicicletă și de a evidenția ipostazele în care bicicleta este prezentă în viața noastră de zi cu zi: spre școală, spre muncă, la cumpărăturile zilnice, la întâlnirile cu prietenii, la ieșiri în aer liber sau chiar la concursuri cicliste. Concursul se adresează fotografilor amatori din județul Timiș, cu vârsta cuprinsă între 15 și 35 ani și se desfășoară în perioada: 01-30.09.2014”, transmit voluntarii „Verde pentru Biciclete”.

Premiile puse la bătaie constau în vouchere pentru recondiționarea bicicletelor câștigătorilor și un premiu surpriză pentru popularitate.

Mai multe informații, pe www.pedaleaza.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*