Ultimele stiri

Concurs internațional de Percuție, la Timișoara

concert percutie
Orașul de pe Bega va fi gazda unui nou eveniment cultural de mare anvergură, și asta pentru că timișorenii vor fi invitați să audieze lucrările celei de-a treia ediții a Concursului Internațional de Percuție.
Competiția va avea loc la Sala Capitol a Filarmonicii Banatul începând cu data de 29 iunie, ora 09.00, și va ține până în 2 iulie. Cu această ocazie vor avea loc și o serie de concerte extraordinare unde își vor etala virtuozitatea atât participanții la competiție cât și artiști percuționiști de renume mondial, precum Bogdan Bacanu, Christoph Sietzen, respectiv The Wave Quartet.
Astfel, în 30 iunie, ora 20.00, în Grădina de Vară va avea loc un concert de percuție cu intrarea liberă intitulat “Timișoara bate toba”, susținut de participanții la competiție. Luni, 1 iulie, în Sala Capitol, de la ora 19.00, va avea loc un recital extraordinar susținut de Christoph Sietzen din Luxemburg, iar marti, 2 iunie, tot la Sala Capitol și de la aceiași oră, vor concerta cei de la The Wave Quartet.
Evenimentul este organizat de Asociația Pro Musica Pro Vidu și Asociația Pro Philharmonia, cu sprijinul Primăriei Municipiului Timișoara, a Filarmonicii Banatul Timișoara și a Inspectoratului Școlar Județean Timiș. Biletele pentru cele două reprezentații (de luni și de marți) pot fi cumpărate de la Casieria 2 a Sălii Capitol la prețul de 10 lei, respectiv 5 lei pentru elevi, studenți și pensionari, luni, miercuri și vineri între 14.30-19.00, iar marți și joi între 10.00 și 13.30.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*