Ultimele stiri

Concursul internațional de culturism și fitness “Cupa libertății Memorial Vasile Balmuș” a ajuns la cea de-a 27-a ediție

Anul acesta concursul internațional de culturism și fitness “Cupa libertății Memorial Vasile Balmuș” a ajuns la cea de-a 27-a ediție și se va desfășura la Timișoara în 15 noiembrie, la Casa Tineretului, cu începere de la ora 17.
Așa cum ne-a obișnuit deja Florin Teodorescu va organiza și în acest an ediția a 10-a a concursului “Clasic Florin Teodorescu”,  care se va desfășura în 14 noiembrie, la Lugoj, în incinta Teatrului Traian Grozăvescu, cu începere de la ora 17.

La numai 26 de ani sportivul Vasile Balmuș se stingea în 1989, împușcat în 17 decembrie. Acest tragic eveniment l-a marcat profund pe Florin Teodorescu, care din acel moment a decis să dedice memoriei bunului său prieten acest concurs internațional, care în prezent se află la cea de-a 27-a aniversare.
“ Am refuzat să trec strada, l-am lăsat să se ducă, în momentul când a trecut strada armata l-a împușcat. Norocul, sau așa a fost ca eu să nu trec strada cu el, eu am rămas și faptul că am rămas îi dedic în fiecare an acestă competiție”, își aduce aminte cu tristețe Florin Teodorescu.
La concursul din Timișoara vor participa sportivi din Serbia, Yugoslavia, Ungaria și România. Concurența din acest an va fi una foarte puternică, întrucât Ungaria se clasează pe primul loc în Europa și vor fi prezenți la competiție cei mai buni sportivi din lot. Juriul va fi format din 5 arbitri.
Prezenţi alături de promotorul acestui sport deosebit, Florin Teodorescu, au fost Huţiu Marius, care va concura la categoria master şi Ionescu Mirabela, care va concura la modele.
Anul acesta ambele competiții au fost organizate și finanțate în proporție de 100% de Florin Teodorescu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*