Ultimele stiri

Conducerea Parlamentului s-ar putea reuni marţi pentru a discuta numirile în Consiliile de Administrație ale SRR şi CNA

Conducerea Parlamentului s-ar putea întruni, marţi dimineaţa, pentru a lua în discuţie demararea procedurilor necesare numirii unor membri în CNA şi în consiliul de administraţie al SRR, a anunţat, luni, vicepreşedintele Senatului Cristian Dumitrescu.

„Biroul permanent i-a solicitat preşedintelui Senatului să ia legătura cu preşedintele Camerei Deputaţilor să organizeze mâine un Birou Permanent reunit, probabil dimineaţa, la ora 9.30-10.00 pentru a se lua în discuţie demararea procedurilor necesare numirilor menţionate, dat fiind faptul că aceste proceduri ţin de Camerele reunite, de comisiile reunite de cultură”, a spus acesta.

Cristian Dumitrescu a menţionat că, în cazul Consiliul Naţional de Integritate, pentru care au fost făcute nominalizările de către grupurile parlamentare din Senat, raportul ar putea fi supus, marţi, votului plenului Senatului, potrivit Mediafax.

Pentru ca o şedinţă a CNA să poată să aibă loc, Consiliul trebuie să aibă un cvorum de opt din cei 11 membri numiţi, potrivit Legii audiovizualului, informează Digi24.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*