Ultimele stiri

Condusul fără permis, sport printre timișeni

etilotest

Număr record de șoferi fără permis prinși miercuri pe șoselele din Timiș. Oamenii legii au depistat trei bărbaţi în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, deşi nu aveau acest drept. În toate cazurile, poliţiştii au întocmit dosare penale.

La data de 15 octombrie, în jurul orei 17.00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au oprit pentru control, pe strada Dorobanţilor, din municipiu, un autoturism condus de un bărbat din localitatea Aldeşti, judeţul Arad. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că autoturismul nu este înmatriculat în vederea circulaţiei pe drumurile publice, fiind radiat din circulaţie.˜

În cursul aceleiaşi zile, dar în jurul orei 18.10, poliţiştii oraşului Făget au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.J. 609, în localitatea Ohaba Lungă. Oamenii legii au procedat la verificarea conducătorului auto, un tânăr de 20 de ani, din localitatea menţionată anterior, în baza de date, constatând că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În plus, în noaptea de 15 spre 16 octombrie, în jurul orei 00.00, poliţiştii Secţiei 1 Rurale Timişoara au depistat un bărbat de 46 de ani, din comuna Dumbrăviţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Petofi Şandor, din localitatea de domiciliu, deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării şoferului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur in aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În toate cazurile, poliţiştii au întocmit pe numele conducătorilor auto dosare penale.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*