Ultimele stiri

Conferință despre terorism la Universitatea de Vest din Timișoara, în premieră în România

Conferință extraordinară susținută la Universitatea de Vest din Timișoara, în premieră în România, de Rupali Jeswal, renumit psiholog operațional în informații și terorism. Expertul în terorism se află în capitala Banatului, astăzi și mâine, pentru a vorbi despre tema fenomenului terorist.

„Trebuie să devenim conștienți că există această boală, terorismul. Puterea nu stă doar în mâinile oamenilor în uniformă de a proteja patria, ci în mâinile tuturor. Viziunea mea este că noi, cu toții, trebuie să ne concentrăm eforturile pentru a proteja spațiul teritorial al României, lucru care determină obținerea de protecție pentru un spațiu mai larg, nu doar al României, ci și al regiunii. Pentru a câștiga un război, nu contează cât de avansate sunt armele, ci în mâinile cui se află. Deși România nu este expusă terorismului, terorismul poate veni din orice parte și oricând. Terorismul este o afacere și se poate extinde”, a explicat psihologul operațional în informații și terorism.

„La această conferință participă foarte mulți specialiști din diferite instituții, în cadrul căreia se discută despre combaterea acestui fenomen mondial care a căpătat tot mai mare amploare”, a declarat și Marilen Pirtea, rectorul Universității de Vest din Timișoara.

Timișorenii sunt așteptați mâine, de la ora 10.00, în Aula Magna a instituție, la conferința extraordinară cu tema „Radicalizarea Fenomenului Terorist” susţinută de Dr. Rupali Jeswal. Intrarea este liberă.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*