Ultimele stiri

Congresul privind fuziunea PNL – PDL va avea loc pe 12 iulie!

PNL PDL

Congresul în care PNL şi PDL vor discuta fuziunea  va avea loc pe 12 iulie! Informația a fost confirmată pentru Timișoara Online de către liderul PDL Timiș, Constantin Ostaficiuc.

Deși circulă zvonul conform căruia numele noului partid va fi în mod sigur PNL, liderul PDL Timiș susține că acest lucru nu este încă stabilit.

La întâlnirea de la Timișoara, de săptămâna trecută, în care liderii PNL din regiune s-au întrunit pentru a discuta, s-a pus și problema unificării dreptei. Atunci, primarul Nicolae Robu spunea în acest context: “susțin aderarea PNL la PPE, susțin fuziunea PNL cu PDL, susțin păstrarea numelui de PNL, pentru partidul nou format și susțin candidatul Klaus Iohannis la președinția României”

Fuziunea ar putea modifica şi structura ierarhică a noului partid. Preşedintele interimar al PNL, Klaus Iohannis, declara miercuri, într-o conferinţă de presă la Zalău, că perioada de tranziţie în cazul fuziunii PNL-PDL s-ar putea prelungi până în 2016, timp în care ar fi posibilă adoptarea unui sistem de co-preşedinţi la nivel local, transmite Agerpres.

Despre efectele fuziunii la nivelul județului Timiș, Constantin Ostaficiuc spune că ar fi “cele mai benefice”

2 Commentarii pe Congresul privind fuziunea PNL – PDL va avea loc pe 12 iulie!

  1. interesant cum va fi in Timis avand in vedere ca PDL Timis a obtinut la europarlamentare un scor mai mare decat PNL Timis…ce zic primarii?

  2. Denumirea ,pe cinstite ar trebui sa fie PNDL, Aderarea la PPE este necesara si binevenita in acest context. Interimatul trebuie urgent inlaturat, prin Hotarare de Congres Alegerile trebuie sa fie facute „nemteste” !
    Am incredere ca unificarea DREPTEI se va face sub imperiul RATIUNII al MORALITATII si al credintei in viitorul Romaniei NU candidez NU cer nimic DORESC din tot sufletul de ROMAN sa fie bine pentru viitorul aceste tari ROMANIA fara „dictatura social-democrata” !

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*