Ultimele stiri

Consiliera primarului, Sanda Greblă, înlocuită cu…Sanda Greblă în Consiliul de Administrație al RETIM

Sanda Grebla

Situație bizară la Primăria Timișoara! Consiliera personală a primarului Nicolae Robu, Sanda Greblă, a fost schimbată în Consiliul de Administrație al RETIM chiar cu ea.

În urmă cu ceva timp, Greblă a câștigat concursul de a deveni funcționar public la Direcția Tehnică din cadrul Primăria Timișoara, așa că a demisionat din Consiliul de Administrație al RETIM. Pentru că postul a rămas vacant, consilierii locali au decis înlocuirea consilierei primarului chiar cu ea însuși. Cum e posibil? Ei bine, de data acesta Greblă a fost desemnată cu titlul de reprezentant al Primăriei Timişoara în acelaşi Consiliu.

Luat la întrebări despre situație, primarul Nicolae Robu spune că nu e nimic neobișnuit și că, dacă consilierii locali ar fi dorit, ar fi putut face și altă propunere pentru postul rămas vacant la RETIM.

„Sanda Greblă a fost numită astăzi prin votul aproape unanim al Consiliului Local, nu prin vreo decizie a primarului. A demisionat ea din poziţia respectivă în urmă cu ceva vreme şi postul a devenit vacant, prin urmare a urmat o procedură legală de numire în consiliul de administraţie. Ce vi se pare ciudat? Se putea face şi o altă numire, consiliul local putea avea grijă să facă o altă propunere, evident”, a explicat Robu.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*