Ultimele stiri

Consilierii locali PSD aruncă BOMBA: Muncitorii din Piaţa Unirii au plecat la fân pentru că nu au fost plătiţi

Unirii

Consilierii locali PSD ştiu de ce lucrările de reabilitare a centrului istoric al oraşului se mişcă încet. Pietrarii nu sunt plătiţi de luni bune, crede Dan Idolu, care a anunţat, astăzi, că oamenii nu s-au dus în localităţile de baştină din Maramureş ca să cosească fânul pentru că sunt buni gospodari, ci pentru că nu au fost plătiţi.

”Pietrarii nu sunt plătiţi de luni de zile. Oamenii nu se duceau la coasă că erau gospodari, ci pentru că nu au fost plătiţi. Primăria Timişoara a contribuit la această lucrare cu 1,59 % din valoarea lucrării. Nu vreau să mă gândesc dacă s-ar întâmpla ceva şi municipalitatea ar trebui să înapoieze toţi banii Uniunii Europene”, a declarat, astăzi, Dan Idolu.

”Dacă ne referim la lucrările din centru, o parte din furnizorii de piatră nu şi-au primit banii. Înţeleg că şi pietrarii sunt în aceeaşi situaţie. Firma care aduce piatra din Ardeal nu şi-a primit banii. Nu ştiu cine pe cine nu a plătit, dar firma nu şi-a primit banii”, a spus şi consilierul local Alfred Simonis.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*