Ultimele stiri

Consilierii locali PSD, către primarul Robu: „Ne întrebăm acum, cine e împotriva Timișoarei și a timișorenilor?”

consiliul local timisoara

Consilierii locali PSD sunt nervoși pe primarul Nicolae Robu, după ce acesta i-a caracterizata ca fiind „terchea-berchea”. Nemulțumiți, pesediștii i-au transmis o scrisoare deschisă edilului-șef.

Consilierii locali PSD îi bat obrazul lui Nicolae Robu pentru că i-a numit „Grupul împotriva Timișoarei”. „Ne-aţi numit aşa când am spus cu voce tare, exact cum nu vă place dumneavoastră, că nu e normal ca poliţiştii locali să păzească ghivece de flori, iar pe străzile oraşului să domnească neliniştea. Ieri, domnule Robu, o echipă de jurnalişti a fost agresată în plin centru al Timişoarei de şeful de şantier care gestionează reabilitarea centrului istoric. Poliţia locală, cea pe care o trataţi ca un general de armată, lipsea cu desăvârşire din zonă. Ne întrebăm acum, cine e împotriva Timișoarei și a timișorenilor?”, scriu pesediștii.

Consilierii locali îi mai transmit primarului Timișoarei că s-a înconjurat de oameni care îi țin isonul „şi vă aprobă slugarnic în tot ceea ce spuneţi. Nu suportaţi o critică, fie ea şi constructivă, vă produce iritări majore orice solicitare sau propunere venită din partea unor oameni care nu sunt în anturajul dumneavoastră politic”.

„În urmă cu două săptămâni, spuneaţi că există riscul ca Timişoara să piardă finanţarea europeană pentru lucrările din centrul istoric dacă acestea nu sunt finalizate la timp. Tot dumneavoastră, domnule primar, aţi mai spus că aceasta nu e o mare problemă şi că important e să fim sănătoşi. Încă o dată, cine nu apără interesele timișorenilor? Cu ocazia ultimei ieșiri publice pe care aţi avut-o, ne-aţi jignit și atacat din nou, în stilul caracteristic. Terchea-berchea, domnule primar, nu este o expresie care ar trebui să vă facă mândru, nu așa vorbește un cadru universitar și nici un primar al unui oraș de talia Timișoarei”, conchid consilierii locali PSD.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*