Ultimele stiri

Consilierul local Ciprian Jichici despre schimbarea majorităţii din CLT: „Toate partidele îşi dau seama că deasupra de interesele politice sunt proiectele Timişoarei”

consiliul local timisoara

Încă de la ruperea USL au existat discuţii despre schimbarea majorităţii din Consiliul Judeţean Timiş şi Consiliul Local, dar acum că între PNL şi PDL va exista o fuziune această problemă este pusă din ce în ce mai des. Consilierul local Ciprian Jichici a discutat şi el despre viitorul CLT şi CJT însă nu a vrut să dea prea multe detalii despre modul în care se vor schimba „taberele”. În opinia acestuia, politicienii sunt mai degrabă preocupaţi de interesele oraşului decât de jocurile politice.

„Nu cred că se pune problema despre aşa ceva, acum” a afirmat liberalul. Acesta şi-a continuat pledoaria spunând că între consilierii locali şi judeţeni au fost, în general, colaborări bune şi că totul va decurge normal atâta timp cât nimeni nu încearcă să blocheze proiectele oraşului. De asemenea, acesta a afirmat că: „Toate partidele îşi dau seama că deasupra de interesele politice sunt proiectele Timişoarei”.

1 Commentariu pe Consilierul local Ciprian Jichici despre schimbarea majorităţii din CLT: „Toate partidele îşi dau seama că deasupra de interesele politice sunt proiectele Timişoarei”

  1. Tatar Gheorghe // 31 mai 2014 a 13:51 // Răspunde

    Consider ca trebuie sa existe o sigura TABARA si anume Tabara Cetateanului din Timisoara,Judetul Timis si Regiunea de Vest,adica acolo in Comunitatea in care traim si ne desfasuram viata de zi cu zi. Daca gandirea la nivel de Decizie din aceasta Regiune este una unitara si are aceleasi obiective sunt convins ca si dezvoltarea va fi pe masura si mult mai buna pentru toti.
    Va multumesc.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*