Ultimele stiri

Consilierul local PDL Simion Moşiu va prezenta în două săptămâni propriul proiect pentru mansardarea blocurilor. De ce este această alternativă mai „practică” decât cea propusă de primar

Mansardare

Chiar dacă proiectul de mansardare a unor blocuri din Timişoara, propus de primar şi retras tot de acesta,  după ce s-a ajuns la concluzia că din punct de vedere estetic nu arată satisfăcător, consilierul local PDL, Simion Moşiu, lucrează în continuare la o alternativă mai funcţională.

Pedelistul a declarat pentru Timişoara Online că va lăsa la latitudinea altora să decidă dacă proiectul său este mai bun decât cel al lui Nicolae Robu dar că, în mod sigur, varianta  lui va fi una mai practică.

„Este o variantă mai practică, acum rămâne de văzut dacă este mai bun sau mai rău (proiectul n.r.). Lucrăm în continuare la el, trebuie să mă consult şi cu băieţii de la urbanism, dar va fi mult mai practic”, a afirmat acesta.

Faptul că mansardările nu erau destul de „frumoase” pentru gustul primarului, reprezintă pentru consilierul local un argument subiectiv dat de Nicolae Robu.

„Ştiţi cum e, cu frumosul cu nefrumosul e o chestie mult prea subiectivă. La blocurile la care s-a început, dacă două scări sunt făcute, mi se pare firesc să se facă şi celelalte două scări. Se va ţine cont şi de spaţiile disponibile de parcare. Sunt mai multe chestiuni, care trebuie luate în calcul, ca să nu îngrădească posibilitatea tinerilor de a cumpăra nişte locuinţe relativ ieftine dar, desigur, nici să nu îi sufoce pe ceilalţi, adică să nu creeze un disconfort dacă nu există spaţiu de parcare”, a mai adăugat acesta.

Simon Moşiu a mai spus pentru Timişoara Online că, cel mai probabil, proiectul va fi gata în două săptămâni.

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Democrat-liberalul Simion Moşiu continuă să lucreze la proiectul pentru mansardarea blocurilor. Ce noutăţi a prezentat | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*