Ultimele stiri

Consilierul local PSD Alfred Simonis prezintă lista cu NEREALIZĂRILE primarului Robu, la trei ani de mandat

Alfred Simonis

Consilierul local PSD Alfred Simonis consideră că lista cu cele 40 de realizări ale primarului Timișoarei, Nicolae Robu, pe care le-a prezentat ieri, când s-au împlinit trei ani de mandat, este „o însușire ridicolă de realizări care nu-i aparțin”.

„Nu am văzut nimic despre predecesorii săi, care au contribuit la Pasajul Michelangelo, Incuboxx, nu am văzut nimic despre guvern, care a contribuit la salvarea Colterm, a RATT. Am văzut o discrepanţă între lista de proiecte şi cea de realizări. E ridicol să spui că ai plătit rate la autobuze deja contractate sau că ai câştigat în instanţă clădiri de la clanuri de romi, în condiţiile în care nu spui că ai pierdut procese cu cei de la Termal, cu Heaven. Domnul primar ne promitea în 2012 cinci parcări de mari dimensiuni. În lista de realizări ne spune că a creat peste 4.000 de locuri de parcare, probabil că sunt la Bocsig (n.r. localitatea în care primarul Robu s-a născut)”, a declarat, astăzi, Alfred Simonis.

Consilierului local i se pare șocant că edilul șef a trecut pe lista de realizări și două tramvaie reabilitate, asta în condițiile în care nu a văzut să circule niciun astfel de tramvai pe străzile orașului. În final, Alfred Simonis a prezentat și o listă cu nerealizările primarului Timișoarei.

„Primarul a promis în campania electorală trei poduri peste Bega, cinci parcări, sală polivalentă, inelele oraşului, curăţarea oraşului de buruieni, îmi vine să râd, eradicarea cerşetoriei, simplificarea birocraţiei, curăţarea oraşului de câinii vagabonzi”, a mai declarat Alfred Simonis.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*