Ultimele stiri

Consilierul local Ştefan Sandu „scârbit” de o „donaţie” primită de Primăria Timişoara. FOTO

Democrat-liberalul Ştefan Sandu şi-a arătat nemulţumirea faţă de una dintre „donaţiile” pe care le-a primit Primăria Timişoara. Supărarea acestuia este de înţeles, având în vedere că este vorba de un stâlp „donat” de firma SC Fireshow SRL. Pe stâlp se află un semn de circulaţie care indică faptul că parcarea este interzisă. Mai mult, stâlpul este amplasat chiar în faţa Primăriei Timişoara, pe el apărând şi numele firmei.

„Azi am constatat că şi primăvara se pot descoperi privelişti ce provoacă greaţă!”, a scris pe Facebook consilierul local, unde a postat poza cu stâlpul.

Acesta a mai scris: „Nu ştiu cum să comentez „donaţia” fără să „rănesc” iniţiatorii. De aceea mă abţin şi prefer să rămân în rândul timişorenilor jigniţi încă o data de o iniţiativă a Comisiei de Circulaţie, în strânsă legătură cu Direcţia Tehnică.”

Nu mai departe de marţi, primarul Nicolae Robu declara război celor care îşi fac reclamă pe spaţiul public fără a avea autorizaţie.

„Acum două zile s-a luat o hotărâre în consiliul local pentru a-i sancţiona, sau cel puţin primarul vrea să îi sancţioneze, pe cei de la Îngerii Galbeni pentru că îşi lasă maşinile parcate ostentativ în tot felul de locuri pe domeniul public din oraş. Iată că la 48 de ore după respectiva adunare, noi constatăm că o altă firmă îşi face oarecum gratuit reclamă pe stâlpii de circulaţie din oraş. Scrie acolo că respectivii stâlpi sunt o donaţie, dar aici se pune problema cum s-a făcut donaţia, pentru că, în mod normal, aceasta trebuie să fie aprobată de consiliul local. Nu merge aşa că face fiecare ce îşi doreşte. Respectiva donaţie nu a trecut prin Consiliul Local”, a declarat acesta.

Ştefan Sandu a mai adăugat şi că, din punctul lui de vedere, decizia primăriei de a pune reclame pe stâlpi pune în pericol traficul.

„Trebuia să ştim şi noi de necesitatea instalării unor noi semne de circulaţie în zona centrală, arată ca o pădure strada aceea, Loga, pe tronsonul de la colţul Primăriei la Catedrală. Este total nelalocul ei densitatea de semne de circulaţie pe acel tronson şi modul în care se face reclamă unei firme. De asemenea, nu considerăm că semnele de circulaţie pot fi purtătoare de reclame pentru că ele nu trebuie să atragă atenţia spre altceva decât scopului căruia îi sunt destinate. Să atragi atenţia unui şofer la  ce scrie pe stâlp eu cred că pune în pericol şi siguranţa traficului, mai ales într-o zonă circulată cu mulţi pietoni. (…) Nu am mai văzut aşa ceva, deci cel puţin cât am călătorit eu, în Europa nu sunt reclame pe stâlpii care susţin semnele de circulaţie”, a declarat acesta pentru Timişoara Online

Consilierul local este de părere că tehnica reclamelor pe stâlpii semnelor de circulaţie este deja una consacrată în rândul PNL şi USL.

„Este o continuare a tradiţiei PNL şi USL care şi în campania electorală au umplut semnele de circulaţie cu tot felul de buline.”

 

stalp

1 Commentariu pe Consilierul local Ştefan Sandu „scârbit” de o „donaţie” primită de Primăria Timişoara. FOTO

  1. da in fata primariei si a Catedralei si-a permis primarul sa faca asa ceva….inseamna ca e plecat cu pluta, zau asa!!!???

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*