Ultimele stiri

Consilierul Ştefan Sandu, singurul timişorean PDL din comisia judeţeană pentru negocierea fuziunii cu PNL

Deşi PDL Timiş se confruntă cu probleme serioase din cauza faptului că trei membrii din conducerea sa sunt cercetaţi de DNA, asta nu înseamnă că nu se concentrează şi asupra fuziunii politice cu PNL. Vineri, în cadrul unei şedinţe a democrat-liberalilor, s-a stabilit comisia din Timiş care va reprezenta partidul la negocierile cu liberalii.

Comisia este formată din şase persoane, iar singurul timişorean este consilierul local Ştefan Sandu. Contactat de Timişoara Online, acesta a vorbit despre viitoarele discuţii cu liberalii.

„Îmi e deocamdată extrem de dificil să spun ce vom face. Nici măcar noi, care facem parte din comisia propusă şi aleasă de PDL, nu am avut încă o întâlnire în care să ne stabilim foarte clar obiectivele. Însă e absolut sigur că, având în vedere că la alegeri, la nivel judeţean, am obţinut un scor peste PNL, considerăm că discuţiile trebuie să cuprindă absolut toate aspectele, atât organizarea, cât şi viitorul noii formaţiuni politice la nivel judeţean, cât şi la nivelul municipiului Timişoara şi la nivelul municipiului Lugoj”.

De asemenea, în fruntea acestei comisii se află preşedintele PDL Timiş, Constantin Ostaficiuc.

1 Commentariu pe Consilierul Ştefan Sandu, singurul timişorean PDL din comisia judeţeană pentru negocierea fuziunii cu PNL

  1. Tatar Gheorghe // 1 iunie 2014 a 19:50 // Răspunde

    Sper sa fie o participare inteleapta si fructuoasa.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*