Ultimele stiri

Consiliul Județean nu renunță la ACS Poli

 Titu Bojin spune că încă nu s-a luat o decizie finală în ceea ce privește viitorul lui ACS Poli, dar lucrurile sunt pe drumul cel bun în această privință.

„Nu ne retragem de la Poli. Consiliul Județean nu se poate retrage pentru că are stadionul, iar pentru ca echipa să poată juca pe stadion trebuie sa existe o asociere între noi și ACS Poli. Dacă va fi și Becicherecul în Liga a II-a, va fi un contract și cu ei. Pe stadion vor juca ambele echipe și echipa de rugby.  În privința lui ACS Poli, se pune problema micșorării sumei care va fi dată pe lângă costurile care derivă din folosirea stadionului, pentru că folosirea stadionului este tot pe cheltuiala noastră”, a declarat Titu Bojin.

În ceea ce îi privește pe Ioan Timofte și Dan Alexa, Bojin spune că nu vrea neapărat ca aceștia să plece din club, doar că ar trebui să ocupe alte poziții.

„Va fi o formula nouă. Asta  nu înseamnă că nu pot să fie și oameni care au mai fost, dar va fi o formulă restructurată, cu maximum 25 de jucători”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*