Ultimele stiri

Consiliul Judeţean Timiş, şanse mari să nu mai poată finanţa cluburile sportive. Care este motivul

acs poli - craiova

Consiliul Judeţean Timiş nu ar mai putea finanţa echipele sportive, din cauza Legii Sportului. Anunţul a fost făcut, astăzi, de Titu Bojin, preşedintele CJ Timiş, după ce Curtea de Conturi a verificat asocierea dintre cluburile sportive şi CJ Timiş.

Titu Bojin nu este mulţumit de raportul făcut de Curtea de Conturi, motiv pentru care se gândeşte să depună constestaţie. „Vrem să demonstrăm că asocierea a fost făcută legal pentru că este o asociere făcută cu sentință judecătorească. Vorbim de toate cele cinci cluburi la care noi suntem asociați: ACS, handbal, baschet, rugby și caiac. Această asociere este ilegală, este vorba de 17 milioane de lei calculați ca prejudiciu. Urmează să facem contestație, sper să se clarifice pentru că altfel e o situație chiar delicată din punct de vedere a finănțării sportului, lucru care e valabil și la Primăria Timișoara care are aceeași speță”, a declarat, astăzi, Titu Bojin.

Potrivit preşedintelui CJ Timiş, în acest moment sunt suspendate finanţările către cluburile sportive. „Dacă se va dovedi că asocierea a fost ilegală, există toate premisele să nu putem să mai finanțăm cluburile sportive”, a mai precizat Titu Bojin.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*