Ultimele stiri

Consiliul Județean Timiș vrea să construiască o nouă maternitate, la Timișoara

maternitatea bega

Ideea de a realiza o nouă maternitate la Timișoara nu a fost uitată de reprezentanții Consiliului Județean Timiș, care doresc să o construiască chiar lângă Spitalul Județean Timișoara.

Potrivit vicepreședintelui Călin Dobra, construcția noii maternități ar putea începe chiar și în toamna acestui an. „Am făcut demersuri către Compania Naţională de Investiţii, în speranţa obţinerii finanţării de la Guvernul României, prin fonduri guvernamentale, ori măcar a unui procent din valoarea aproximativă de 20-25 de milioane de euro”, a declarat Călin Dobra.

În cazul în care Timișoara va avea o nouă maternitate, cea veche va fi închisă. „Realizarea unei astfel de investiţii va putea închide activitatea Maternităţii Bega, şi astfel întreaga activitate se va desfăşura într-un centru de sănătate modern, de ultimă oră, care poate deservi, din punct de vedere al activităţilor medicale, întreaga regiune de Vest a ţării. Activitatea de la Bega se va muta în spaţiul nou construit, acolo, la Bega, condiţiile nu sunt chiar cele mai moderne la ora asta”, a mai precizat vicepreședintele CJ Timiș.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*