Ultimele stiri

Consiliul Local, la un pas de a intra în blocaj administrativ! Ce s-a întâmplat

Problemele din Consiliul Local Timișoara continuă! După scandalul de la începutul lunii iunie când noua majoritate, formată din PSD, PP-DD și UpT, a încercat sa-l dea jos pe viceprimarul Dan Diaconu din funcția de viceprimar, fără a reuși, însă, Nicolae Robu “a luat atitudine” și a declarat că nu-l va valida în funcție de consilier local pe social-democratul Dan Idolu în locul colegului său de partid, Florin Bîrsășteanu, care a devenit deputat. În acest context, PSD amenință cu boicotarea ședințelor CLT.

După ce PSD-ul a susținut sus și tare pentru mai mult timp că USL-ul există, Nicolae Robu a hotărât să se folosească și el de acest lucru și să le răspunădă cu aceeași monedă „colegilor” din PSD. Acum că Florin Bârsășteanu a ajuns deputat, locul lui ar trebui luat în consiliul local de către Dan Idolu, următorul de pe listă. Problema este că acum Nicolae Robu se opune acestei mutări. Astfel, pentru ca Idolu să ajungă în funcție este nevoie și de acordul PNL-ului, iar Robu nu dorește acest lucru.

Președintele PSD Timișoara, Sorin Grindeanu, a reacționat imediat la declarațiile lui Robu. Acesta a anunțat că deși nu dorește acest lucru, Consiliul Local ar putea intra într-un blocaj administrativ pentru că PSD-iștii sunt hotărâți să blocheze proiectele viitoare, în cazul în care Idolu nu va fi validat.

1 Commentariu pe Consiliul Local, la un pas de a intra în blocaj administrativ! Ce s-a întâmplat

  1. JENANT !

1 Trackbacks & Pingbacks

  1. Nicolae Robu contraatacă! De ce nu-l vrea pe Daniel Idolu de la PSD în locul lui Florin Bârsăşteanu în Consiliul Local | Timisoara Online

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*