Ultimele stiri

Constantin Ostaficiuc a spus PAS lansării candidaturii lui Klaus Iohannis

Iohannis

Surprize pentru cei din ACL Timiș la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis, ce a avut loc sâmbătă la București. Deși conduce o formațiune, liderul PDL Timiș și co-președintele ACL Timiș, Constantin Ostaficiuc a absentat de la marea lansare. Motivul? Nimeni nu-l știe, căci surse TimișoaraOnline susțin că liderul nici măcar nu a anunțat că are de gând să spună pas manifestației.

Deși liderii ACL Timiș susțineau că vor pleca cu 500 de susținători la București, la lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis, acest lucru nu s-a întâmplat. Numărul susținătorilor a fost mult mai mic, iar nici măcar unii lideri nu au luat parte la manifestație. Vorbim de președintele PDL Timiș Constantin Ostaficiuc și de deputatul Alin Popoviciu.

Pe scena marii lansări au urcat doar liderul PNL Timiș, Nicolae Robu și europarlamentarul Cristian Bușoi. Surprins de absența omologului său din PDL, Nicolae Robu ar fi întrebat unde este Constantin Ostaficiuc, dar nimeni nu a știut să îi răspundă.

Astfel, se pare că Ostaficiuc face o obișnuință din absentarea de la evenimente marcante, aceasta fiind a doua oară când spune PAS unui eveniment al ACL.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*