Ultimele stiri

Constantin Ostaficiuc și deputatul Alin Popoviciu au votat pentru o Românie normală

Co-președintele ACL, Constantin Ostaficiuc, s-a prezentat în această dimineață, la ora 10.00, la secția de votare de la Liceul Agricol din Calea Aradului împreună cu soția.

După ce a ieșit din cabina de vot, acesta a declarat: “Am venit la vot cu gândul de a-mi exprima acest drept care s-a câștigat în atâția ani și pe care cred că toți romanii ar trebui să și-l exprime astăzi. Am venit și cu gândul de a ajunge la ceea ce ne-am dorit pentru o Europă normală cu o Românie normală”.

Deputatul Alin Popoviciu vrea un președinte normal

În jurul orei 11.00 la secția de votare s-a prezentat și deputatul Alin Popoviciu. Acesta a pus ștampila pe buletinul de vot la Grădinița nr. 9 din zona Mehala. La ieșire din secție, deputatul a precizat că a votat pentru ca românii să aibă un președinte normal.

„Am votat pentru schimbare. E un vot care cred că va schimba România și cred în acest lucru foarte tare. Sper ca din 16 noiembrie să avem un președinte așa cum românii și-l doresc de foarte multă vreme – un președinte normal, într-o Românie normală”, și-a motivat Popoviciu alegerea.

Deputatul a venit neînsoțit la vot.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*