Ultimele stiri

Constantin Ostaficiuc: „Pentru Guvern, Timișul nu înseamnă nimic”. Pe vremea PDL era mai bine, dar nu suficient

Constantin Ostaficiuc

Nu numai primarul Nicolae Robu este supărat că Guvernul Ponta nu alocă bani pentru obiectivele majore din Timișoara aflate în jurisdicția acestuia. Colegul său de alianță, Constantin Ostaficiuc, critică dur atitudinea Guvernului față de județul Timiș și decizia Ministerului Sănătății în ceea ce privește spitalul regional ce trebuia construit la Timișoara.

“Suntem singurul județ din țară care a depus toate actele pentru spitalul regional. Timișul a alocat zece hectare de teren, a terminat documentația și a fost primul care a trimis toată documentația. Toate aceste investiții … zero. Înseamnă că pentru guvern județul Timiș nu reprezintă absolut nimic. Practic, Timișul nu apare pe harta guvernului”, a spus Ostaficiuc.

Constantin Ostaficiuc mai susține că în vremea în care PDL-ul se afla la putere, exista finanțare de la Guvern,  deși  în opinia sa banii nu au fost niciodată pe măsura contribuției județului.

“În perioada în care PDL ul era la guvernare, a fost pentru prima dată când Timișul a fost pe primul loc în alocare de bani pentru drumuri. Niciodată nu s-a mai întâmplat acest lucru, până atunci eram pe locul doi de la coadă. ”

Ostaficiuc a dat și câteva exemple de obiective realizate în Timiș cu bani de la Guvern în acea perioadă. Este vorba despre obiective precum autostrada, centura Lugojului sau Muzeul de Artă.

Acum liderul PDL Timiș atacă dur Guvernul Ponta despre care spune  a redus la 50% investițiile din Timiș.

1 Commentariu pe Constantin Ostaficiuc: „Pentru Guvern, Timișul nu înseamnă nimic”. Pe vremea PDL era mai bine, dar nu suficient

  1. dorin tatuc // 29 august 2014 a 17:27 // Răspunde

    CE POZA I-ATI PUS…DE CAND ERA TANAR FICIOR…ACUM E MOS

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*