Ultimele stiri

Consuelo Mutu, în braţele altui bărbat! Se pregăteşte de DIVORȚ?

adrian mutu si consuelo

Despre un posibil divorț dintre Adrian și Consuelo se vorbește de multă vreme, mai ales de când otbalistul s-a întors în România, fără familia sa. Acum însă, Consuelo pare chiar să se bucure de prezența altui bărbat.

Până acum, Mutu a dezmințit toate zvonurile privind un eventual divorț de soția sa, Consuelo. Mai mult, chiar a părut indignat de aceste speculații. “Nu îmi place să vorbesc despre viața mea privată. Sunt minciuni și bazaconii. Jurnaliștii respectivi încearcă să mă divorțeze din 2008 și tot nu au reușit încă să o facaă Consuelo e în Republica Dominicană cu copiii, fata cea mică are niște probleme. Sunt singurele mele declarații pe seama acestui subiect, nu mai insistați! Dacă divorțăm, vă spuneam clar lucrul acesta, nu sunt genul care să mă ascund. Consuelo este și va fi iubirea vieții mele”, a  declarat recent Mutu pentru Fanatik.

În timp ce Consuelo este iubirea maximă și veșnică pentru Adrian, reciproca nu pare să fie valabilă. Consuelo a postat recent pe contul ei de Instagram o fotografie cel puțin ciudată. Doamna Mutu s-a pozat foarte aproape de un alt bărbat și a și pus o dedicație pe rețeaua de socializare care sună cam așa: „La mulți ani! Îți urez toate cele bune! Îl iubesc pe acest băiat”, scrie enaţional.ro.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*