Ultimele stiri

Consultaţii şi analize GRATUITE pentru bărbaţii din Timiş cu vârsta peste 50 de ani, pentru depistarea cancerului de prostată

cancer de prostata

Medicii de la Clinica de Urologie de la Spitalul Judeţean Timişoara organizează o nouă acţiune intitulată „Săptămâna Sănătăţii Prostatei”. Campania se derulează în perioada 7 – 11 septembrie 2015 şi are ca scop conştientizarea şi depistarea precoce a cancerului şi hiperplaziei benigne de prostată, cele mai frecvente afecţiuni ale prostatei, dar şi încurajarea unui comportament proactiv.

Acţiunea se adresează bărbaţilor cu vârsta peste 50 de ani, cu simptome de tract urinar, nediagnosticaţi anterior, sau asimptomatici, dar preocupaţi de sănătatea propriei prostate. Astfel, în perioada 24 august – 4 septembrie se vor efectua analizele de PSA. Recoltarea se va face la punctele de lucru ale laboratoarelor Synevo. Costul analizei va fi acoperit de organizatori, pe baza unor vouchere disponibile la medicii de familie şi în cabinetul de urologie al Policlinicii Spitalului Judeţean.

Consultaţia se va efectua în cabinetul de urologie al Policlinicii Spitalului Judeţean, în perioada 7 – 11 septembrie, în intervalul orar 12.00 – 16.00. Consultaţiile vor fi gratuite, iar biletul de trimitere de la medicul de familie este opţional.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*