Ultimele stiri

Contestaţia făcută de PSD a fost respinsă de BEC, iar afişele cu mesaje despre USL vor fi înlăturate. Nicolae Robu face noi declaraţii despre PSD

Bucurie mare pentru liberalii din judeţ după ce Biroul Electoral Central a stabilit că PSD nu poate să se folosească de sloganuri precum „USL există” în campania pentru alegerile europarlamentare. Chiar dacă social-democraţii au încercat să facă o contestaţie împotriva acestei decizii, BEC nu s-a lăsat înduplecat, iar acum afişele şi bannerele pe care apar mesaje PSD legate de USL, trebuie înlăturate din judeţ.

Primarul Nicolae Robu şi-a exprimat entuziasmul faţă de victoria liberalilor, aceştia fiind cei care au depus plângerea la BEC, şi a vorbit despre acest lucru, în repetate rânduri. Nici la lipirea primului afiş al candidatului PNL la Colegiul 3, nici la inaugurarea pieţei volante, edilul nu s-a putut abţine în ceea ce priveşte exprimarea sentimentelor sale faţă de PSD.

„Sunt convins că sunt fierţi acum. BEC a demonstrat că România încă este stat de drept, totuşi, şi a fost respinsă contestaţia PSD-ului. Prin urmare va trebui ca Poliţia Locală, jandarmii, în loc să se ocupe de securitatea oamenilor cinstiţi şi de atribuţiile lor fireşti, vor trebui să muncească pentru a da jos afişele cu titluri de înşelăciune ale PSD-ului. Ăsta-i PSD-ul! Din păcate ne-au păcălit, ne-au făcut să avem încredere în ei şi ne-au pus într-o situaţie care nu e foarte confortabilă acum. Ne dăm seama cum am fost traşi în piept şi cum am fost înşelaţi. Noi am operat în prezumţia de bună credinţă, dar buna credinţă la ei nu e pe niciunde”, a afirmat Nicolae Robu, atunci când se afla alături de Viorel Coifan pentru a da startul campaniei electorale pentru Colegiul 3.

Astăzi, la inaugurarea pieţei volante, Nicolae Robu a repetat o parte din discursul pe care l-a rostit aseară la adresa PSD, dar acesta nu a vrut să spună dacă, într-adevăr, are de gând să rupă alianţele cu social-democraţii din CJL şi CJT.

„BEC ne-a confirmat că este ilegal să spună cineva că USL mai există sau că USL continuă şi astăzi vor dispărea aceste afişe. Eu mi-aş fi dorit să le facă să dispară chiar PSD-ul, arătând că măcar atât respectă, atunci când se pronunţă o rezoluţie definitivă şi irevocabilă. Dacă nici măcar asta nu respectă, înseamnă că ei chiar nu au nimic în comun cu statul de drept. Ei se cred şi partid şi stat în acelaşi timp. Eu cu astfel de oameni nu am cum să colaborez”, a mai spus primarul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*