Ultimele stiri

Continuă demersurile pentru Centrul Intermodal de la Remetea Mare. Ce a comunicat Titu Bojin

Preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, Titu Bojin, a făcut noi dezvăluiri despre viitorul Centru Intermodal. Acesta a declarat că, în momentul de faţă, Centrul Intermodal este în mâinile Comisiei Europene care va decide dacă acest proiect va beneficia de fonduri europene.

Titu Bojin a vorbit şi despre faptul că atât el, cât şi Consiliul Judeţean Timiş au făcut tot ce se putea face pentru acest proiect.

„Avem hârtia cu hotărârea Consiliului de Administraţie al CNCFR privind oportunitatea asocierii cu autoritatea publică a judeţului Timiş. S-a acceptat ca singurul centru din ţară să se facă la Timişoara. S-a pregătit şi contractul, care urmează să fie discutat în prima şedinţă de AGA a CNCFR. A fost aprobat de echipa de jurişti de la Bucureşti şi de juridicul de la Ministerul Transporturilor şi de cei de la CNCFR. Aşteptăm contractul, sperăm să-l avem până în data de 29 aprilie, când va avea loc şedinţa de Consiliu Judeţean şi va trebui să aprobăm comisia de negociere pentru cumpărarea terenului care va fi pus la dispoziţia CNCFR”, a afirmat preşedintele CJT.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*