Ultimele stiri

Contrabandă pe moped!

tigari

Un bărbat de 44 de ani şi concubina sa de 42 de ani au fost depistaţi de poliţişti în timp ce transportau cu un moped ţigarete de contrabandă.  În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

„Ieri, poliţiştii oraşului Deta au oprit pentru control un autoturism care se deplasa pe D.N. 59, în comuna Denta. În urma verificărilor s-a stabilit că mopedul era condus de un bărbat de 44 de ani, din comuna Birda, judeţul Timiş, iar pasager era concubina acestuia de 42 de ani. Poliţiştii au procedat la controlul bagajelor, constatând că aceştia transportau 760 de ţigarete timbrate de contrabandă”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Întreaga cantitate de ţigarete a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, efectuând verificări în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă în formă calificată şi conducerea unui autoturism pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*