Ultimele stiri

Contrabandist de țigări prins cu ajutorul unui câine polițișt. Cât tutun ascundea în autoturism

caine politist

Un câine polițișt a fost cel care l-a dat de gol pe un traficant de țigări. Totul s-a petrecut la vama Jimbolia, în momentul în care contrabandistul încerca să intre în țară cu peste 1.000 de pachete de țigări ascunese în autoturism.

Incidentul s-a petrecut ieri seara, la Punctul de Trecere al Frontierei Jimbolia. Cu ajutorul unui câine polițist, frontieriștii au reușit să găsească în autoturismul bărbatului 1380 de pachete de ţigări, cu timbru Serbia.

“În urma controlului fizic efectuat de către lucrătorii noştri împreună cu inspectorii vamali şi cu ajutorul câinelui „Obena” (specializat în detectarea tutunului), asupra autoturismului s-a descoperit ascunsă şi nedeclarată o cantitate de ţigări în capitonajul celor patru portiere, aripile interioare spate, bordul şi în rezervorul de combustibil a mijlocului de transport”, spune Mihaela Leş, purtător de cuvant al ITPF Timișoara.

Țigările au fost confiscate, iar șoferul s-a ales cu o amendă de 5.000 de lei. În plus, a rămas și fără masina cu care transporta tutunul.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*