Ultimele stiri

Contrabandist de țigări și substanțe interzise, prins în trafic

tigări

Surpriză pentru poliţiştii de la Sânnicolau Mare la un banal control în trafic! Aceștia au descoperit un bărbat de 36 de ani care transporta nu mai puțin de 4000 de ţigarete de contrabandă. În urma controlului amănunțit al autovehiculului, poliţiştii au mai găsit și 12 litri de erbicid fără documente de provenienţă.

“La data de 30 august., în jurul orei 11.40, poliţiştii Secţiei 11 Rurale Sânnicolau Mare au oprit pentru control o autoutilitară care circula pe D.J. 59, în localitatea Saravale. Poliţiştii au procedat la controlului autovehiculului, condus de un bărbat de  36 de ani, din comuna Cenad, constatând că acesta transporta mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoutilitarei se aflau 4000 de ţigarete, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor vamali. Totodată, poliţiştii au găsit în autoturism 12 litri de erbicid, a cărui proveninţă nu a putut fi dovedită.

Acum, șoferul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă calificată şi transport şi tranzit de substanţe şi preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*