Ultimele stiri

Contrabandist prins cu aproape 400 de pachete de țigări ascunse în ușile mașinii

Noapte cu ghinion pentru un contrabandist de țigări din Lugoj. Acesta a fost oprit în trafic pentru un banal control de rutină, dar polițiștii au descoperit în ușile mașinii sale aproape 8000 de țigarete. În plus, acesta mai ascundea în autovehicul și 27 de litri de erbicid fără documente de provenienţă

Ieri, poliţiştii oraşului Deta au oprit pentru control un autoturismul în care se afla tânărul de 33 de ani. Procedând la efectuarea controlului auovehiculului, poliţiştii au constatat că acesta transporta mai multe pachete de ţigări netimbrate corespunzător, de provenienţă Serbia, acestea erau ascunse în ușile mașinii.

În urma inventarierii, s-a stabilit că în interiorul autoturismului se aflau 7480 de ţigarete, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi predate lucrătorilor vamali. Totodată, poliţiştii au găsit în autoturism 27 de litri de erbicid, a cărui proveninţă nu a putut fi dovedită.

În consecință, bărbatului i-a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă în formă calificată şi transportul şi tranzitul de substanţe şi preparate periculoase cu încălcarea prevederilor legale.

tigări unnamed (5) unnamed (4) unnamed (2)

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*