Ultimele stiri

Contrabandist, prins în trafic cu peste 300 de pachete de tigări

tigari

Polițiștii l-au oprit la un banal control în trafic, dar au avut parte de o surpriză. Este vorba despre un șofer de 39 de ani ce transporta 7000 de ţigarete de contrabandă. Pe numele lui a fost întocmit dosar penal și s-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore a bărbatului.

Incidentul s-a petrecut vineri, pe Calea Șagului, când polițiștii Secției 3 au oprit pentru control un autoturism. Poliţiştii au procedat la controlul autovehiculului, stabilind că în interior se aflau 350 de pachete de ţigări, timbrate necorespunzător, de provenienţă Serbia. Ţigaretele au fost ridicate imediat în vederea continuării cercetărilor.

În cauză, pe numele şoferului, un bărbat de 39 de ani, din localitatea Peciu Nou, judeţul Timiş, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

De asemenea, s-a procedat la reţinerea pentru 24 de ore acestuia, bărbatul fiind introdus în Arestul I.P.J. Timiş. Acum, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*