Ultimele stiri

Contractarea de fonduri europene, motiv de laudă pentru primarul Nicolae Robu. Cum îi face de râs pe cei de la CJT

Faptul că municipalitatea a contractat fonduri europene pentru zeci de proiecte importante pentru Timișoara nu mai este un secret pentru nimeni. Totuși, faptul că proiectele nu sunt terminate la timp au adus critici din partea cetățenilor asupra administrației Robu.

În acest sens, primarul Nicolae Robu ia poziție: “Timișoara stă foarte bine la implementarea de proiecte europene”, spune edilul, care recunoaște că există totuși un proiect în pericol de a pierde finanțarea europeană. Vorbim despre proiectul de traffic management, care, din cauza licitației care a durat mai bine de un an, ar putea pierde banii de la UE pe motiv că nu va fi implementat în aria de timp deja stabilită.

Primăria Timișoara a primit bani de la Uniunea Europeană pentru nu mai puțin de 40 de proiecte, motiv de laudă pentru primarul Nicolae Robu, care se folosește de acest pretext pentru a-l mai șicana puțin pe rivalul Titu Bojin de la Consiliul Județean, care a reușit  contractarea de bani de la UE pentru doar două proiecte.

“Faptul că nu se termină lucrarea la termen, ci puțin mai târziu nu e foarte grav. Noi stăm foarte bine. Uitați-vă câte proiecte a avut CJT. Două. Câte a ratat? Două! Câte a terminat? Zero. Și uite noi avem în total 40, niciunul nu este eșuat. Atunci despre ce vorbim? Succes sau insucces? La Bruxelles am fost felicitat pentru gradul de implementare a proiectelor europene. Că nu este perfect, asta e altceva…dar ce e perfect pe lumea asta?”, a afirmat primarul Nicolae Robu

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*