Ultimele stiri

Contre în Consiliul Local cu privire la Festivalul PLAI! De ce consideră aleșii că e normal să plătești bilet pentru cultură

canapeaua plai

200.000 de lei. De atât va beneficia anul acesta festivalul PLAI de la bugetul local. Totul vine în condițiile în care festivalul este unul privat, care se autofinanțează și la care biletele sunt exagerat de scumpe, spun unii consilieri locali. Mai exact, aleșii locali din grupul PSD, Ramona Olteanu și Alfred Simonis, sunt de părere că municipalitatea trebuie să vină în întâmpinarea timișorenilor pentru a le facilita intrarea la un concert de mare anvergură precum este Festivalul PLAI și propun suplimentarea bugetului alocat inițial de Primărie,  în condițiile în care ar exista posibilitatea scăderii prețului unui bilet de intrare.

Chiar dacă un bilet la PLAI costă în jur de 100 de lei, majoritatea consilierilor nu sunt de acord cu social-democrații și consideră că timișorenii plătesc puțin pentru ceea ce se oferă n cadrul festivalului, în comparație cu orice alt bilet la un eveniment de acest gen.

„La orice festival nu o să găsiți un bilet așa de mic. PLAI-ul este unul dintre cele mai bune festvaluri, cred că ne face cinste totuși”, spune independentul Flavius Boncea

Opinia fostului tărănist este susținută ș de liberalul Ștefan Sandu, care atrage atenția că scăderea prețului unui bilet la evenimente de calitate, atrage după sine un grad de subcultură.

„Prea ne-am obișnuit să avem cultuă pe gratis. Trebuie să plătim un preț corect, pentru ca altfel o sa avem subcultură”, spune Sandu.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*