Ultimele stiri

Controale în piețele și centrele comerciale din Lugoj. Ce caută polițiștii

control poliţie

Poliţiştii timişeni de investigare a fraudelor efectuează controale la agenţii economici din municipiul Lugoj, în vederea prevenirii şi combaterii evaziunii fiscale.

Azi, 30 de poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Lugoj şi Serviciului de Investigare a Fraudelor Timiş acţionează pe raza municipiului Lugoj, efectuând controale la mai mulţi agenţi economici din pieţe şi centre comerciale, pentru prevenirea şi combaterea evaziunii fiscale.

Echipele de control verifică respectarea normelor referitoare la plata T.V.A. intracomunitară, dacă documentele de transport sunt conforme cu realitatea, concordanţa între stocurile criptice şi faptice, documentele de provenienţă a mărfurilor, respectarea prevederilor legale în întocmirea documentelor fiscale şi contabile, respectarea condiţiilor de depozitare şi comercializare a mărfurilor alimentare, precum şi verificarea situaţiei contractuale a angajaţilor

Se verifică, de asemenea, respectarea legislaţiei în domeniul transportului de mărfuri, fiind amplasate filtre rutiere de către echipe mixte.

La acţiune participă şi reprezentanţi ai I.T.M., O.P.C. şi Poliţiei Locale Lugoj.

 

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*