Ultimele stiri

Controale la firma de catering care a livrat mâncarea la Liceul „Azur”, după ce cinci fete au ajuns la spital cu toxiinfecție alimentară

toxiinfectie alimentara

Direcția de Sănătate Publică Timiș a aflat de incidentul care a avut loc, aseară, la Liceul „Azur” din Timișoara, unde 30 de copii au avut nevoie de îngrijiri medicale după ce au consumat cașcaval pane la cină, în cantina școlii, iar cinci fete au fost transportate cu Ambulanța la spital. Potrivit reprezentanților Inspectoratului Școlar Timiș, mâncarea a fost comandată de la o firmă de catering din oraș.

„DSP Timiș a primit informații, de la medicii din Spitalul de Boli Infecțioase V. Babeș, în legătură cu evenimentul în urma căruia  elevi ai Liceului Azur au acuzat dureri abdominale după ce au luat masa la cantina liceului. Conform Spitalului V Babeș, niciun copil nu a fost internat, iar tratamentul recomandat  permite acestora accesul în colectivitate”, transmit reprezentanții DSP Timiș.

Direcția de Sănătate Publică Timiș mai anunță că va lua legătura cu administrația liceului, dar și cu firma de catering care deservește cantina liceului și va demara o cercetare pentru a găsi cauzele reale ale evenimentului. „Se va extinde controlul și prin verificarea firmei de catering aflată în regim contractual cu Liceul Azur din Timișoara”, mai scrie în comunicatul de presă transmis de DSP Timiș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*