Ultimele stiri

Controale la firmele de panificație. Câte amenzi au aplicat oamenii legii

paine

Sancțiuni de aproape 200.000 de lei în urma controalelor efectuate de polițiști la sociețățile care se ocupă cu produse cerealiere și de panificație! În luna mai, oamenii legii au efectuat peste 300 de controale. Dintre acestea, 64 au fost la societăţi comerciale, 40 la persoane fizice, iar aproape 200 au vizat mijloace de transport.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat peste 600 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 48 la Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

La activităţi au participat şi reprezentanţi ai organismelor de inspecţie şi control din cadrul Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Regionale, Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier.

Activităţile derulate se desfășoară la nivel național au fost dispuse de şeful Poliţiei Române, Petre Tobă, având ca scop prevenirea şi combaterea ilegalităţilor ce se comit în domeniul producerii, prelucrării, depozitării şi comercializării produselor cerealiere şi de panificaţie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*