Ultimele stiri

Copiii sărmani din Timiș îi scriu lui Moș Crăciun. Fii și tu ajutorul Moșului

mos craciun

Mari sau mici, toți așteptăm Crăciunul cu multă bucurie. Pentru semnificația creștinească, pentru a fi alături de cei dragi, pentru a ne îmbrățișa, pentru bucuria cadourilor. Cu siguranță, cel puțin o dată în viață, v-ați gândit cum petrec Crăciunul cei care nu au familie. Și v-ați bucurat și mai mult de cei dragi, pe care îi aveți aproape.

O firmă din Timișoara vrea să le facă o bucurie micuților sărmani din județul Timiș și să le dăruiască un strop din bucuria Crăciunului. Angajații firmei și-au propus să fie spiridușii Moșului, să ia scrisorile pe care copiii i le scriu și în care fiecare dintre ei și-a spus cele mai mari dorințe și așteptări pentru un cadou.

Cât sunt de mici, aceste suflete nevinovate își cunosc condiția. Sunt modești și își doresc lucruri de care au nevoie zi de zi. Aproape toți îl roagă pe Moș Crăciun să le aducă haine, abia apoi jucării și dulciuri.

„Ne dorim ca alături de toți cei care acceptă să Adopte o Scrisoare a unui copil orfan sau abandonat să le cumpărăm micuților cadourile pe care speră să le aducă Moșul în seara de Ajun”, transmit inițiatorii campaniei.

Mai multe informații despre campanie se găsesc AICI!

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*