Ultimele stiri

Copiii de la Centrul Educativ Buziaș au plecat la colindat

centrul educativ buzias

Sărbătorile de iarnă, deosebite prin încărcătura emoțională, aduc în sufletele tuturor, indiferent de vârstă, bunătate, căldură şi mai ales bucuria de a fi împreună cu cei dragi. În acest sens, Centrul Educativ Buziaș a organizat, ieri dimineață, un spectacol de colinde, tradiții și obiceiuri specifice sărbătorilor de iarnă la care au participat, alături de persoanele internate, părinții acestora, precum și copiii angajaților Centrului Educativ.

La finalul manifestării culturale, Moș Crăciun a oferit daruri tuturor copiilor prezenți în sală, răsplătindu-i, astfel, pentru efortul depus. Tot ieri, persoanele internate au pregătit o masă festivă ce a reunit, ca într-o mare familie, copiii, supraveghetorii pedagogi, profesorii și educatorii ce le sunt alături. Astăzi, un grup de colindători ai Centrului Educativ Buziaș a vizitat mai multe instituții din Timișoara.

Luni, grupul de colindători al Centrului Educativ Buziaș va participa la un spectacol de colinde și obiceiuri românești organizat de către Primăria Orașului Buziaș, iar vineri, 26 decembrie, persoanele custodiate vor participa la un eveniment în comunitate, organizat de Biserica Betel din Timișoara și anume „Crăciunul – o sărbătoare pentru fiecare”, unde vor susține un program de colinde.

„Organizarea acestor activități are ca scop promovarea tradițiilor românești și a obiceiurilor de iarnă, dar și cultivarea spiritului de generozitate și toleranță, stimularea creativității si a lucrului în echipă, precum și valorificarea potențialului artistic și creșterea stimei de sine în rândul persoanelor internate la Buziaş”, transmit reprezentanții Centrului Educativ din Buziaș.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*