Ultimele stiri

Copil de doi ani din Timișoara, în comă după o operație de amigdale

copil coma

Un copil de doi ani din Timișoara este în comă la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Copii “Louis Țurcanu”, după ce a suferit o banală operație de amigdale și polipi, în urmă cu două zile, la Clinica ORL Bega. Tatăl băiețelului, Doru Cioară, susține că băiețelul lui a ajuns în comă din cauza unei greșeli a medicului care l-a operat pe micuț.

Tatăl copilului spune că acesta ar fi trebuit operat doar de polipi, dar medicul Marian Atanasievici i-a explicat că ar fi nevoie și de una de amigdale pentru că erau prea mari, fără însă a observa că exista puroi în ele. Astfel, copilul a fost supus celor două intervenții chirurgicale, iar tatăl băiețelului spune că sângele și puroiul au ajuns în plămâni pentru că aspiratorul nu ar fi fost pus cum trebuie.

Acum, băiețelul de doi ani se află în comă indusă la Spitalul de Copii “Louis Țurcanu”. Potrivit medicilor, starea lui este bună, dar nu poate respira singur și de aceea este în comă indusă, urmând ca astăzi să fie detubat. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Timișoara, medicii care l-au operat pe băiețel nu ar fi greșit cu nimic. „Nu a fost un caz ușor de operat, avea probleme respiratorii din cauza obezității. Astăzi va fi detubat”, a precizat Dan Ilincariu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*