Ultimele stiri

Corporatiștii timișoreni, invitați să doneze sânge pentru a salva vieți

sange

Campanie de donare de sânge desfășurată la Timișoara din această săptămână și până în 15 decembrie. Acțiunea este organizată de City Business Centre în colaboare cu Centrul de Transfuzie Sanguină din Timișoara, fiind invitați să doneze sânge în special corporatiștii care lucrează în clădirile de sticlă din Piața 700.

Recoltările în cadrul campaniei au loc zilnic în intervalul 9.00-13.00, în sala mică a Centrului de Conferințe, la mezaninul Clădirii D.  Acțiunea are loc în contextul refacerii necesarului de sânge, banca de sânge confruntându-se cu un deficit la nivel local. Organizatorii mizează pe densitatea mare de persoane care lucrează la City Business Centre, circa 3.000 și deschiderea acestora spre astfel de acțiuni, dar în campanie sunt invitați să se alăture cât mai mulți dintre timișoreni.

Volumul care poate fi acoperit de Centrul de Transfuzie este de 30 de recoltări pe zi. O recoltare poate dura până la 30 de minute. Fiecare donație poate salva până la 3 vieți, iar donatorii primesc 7 bonuri de masă, o zi liberă de la locul de muncă și 50% reducere la abonamentul pe o lună la mijloacele de transport în comun, precum și un set de analize gratuite.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*