Ultimele stiri

Corpul de control al lui Victor Ponta revine la Timișoara! Care este motivul

Primaria Timisoara

În doar câteva zile Corpul de Control al premierului Victor Ponta va reveni la Timișoara! Motivul? Le place aici.  Cel puțin asta susține viceprimarul Traian Stoia, care mai spune și că inspectorii vor lua la puricat documentele unor comisii de specialitate din cadrul municipalității, care au funcționat în ultimii 18 ani.

“Corpul de Control al premierului ne trimite mereu cereri pentru a obține documente prin care pot să întărească niște concluzii sau eventual să le modifice. Se interesează de atribuții ale diverselor comisii de specialitate din primărie, de componența acestora pe perioada 1 ianuarie 1996 până în prezent. Deci e o treabă serioasă, făcută cu multă aplecare spre interesul public”, a explicat Traian Stoia.

Întrebat care este motivul pentru care Corpul de Control al premierului vine atât de des la Primăria Timișoara, Traian Stoia a afirmat că „le place aici”. În plus, când i s-a pus în fată problema că vizitele Corpului de Control s-au  intensificat după ruperea USL, edilul a afirmat că nu ar fi acesta un motiv și că „Victor Ponta încă regretă ruperea USL-ului”

Corpul de Control a premierului va ajunge la Timișoara în 21 iulie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*