Ultimele stiri

Cosmonautul Dumitru Prunariu se întâlnește cu studenții de la Universitatea de Vest din Timișoara

dumitru prunariu

Dumitreu Prunariu, singurul român care a zburat în spațiul cosmic, este așteptat la Universitatea de Vest din Timișoara, unde va participa la o serie de evenimente dedicate tinerilor în data de 16 ianuarie.

Cosmonautul va susține în fața studenților de la Facultatea de Fizică o Conferință de Management al Carierei, organizată în cadrul proiectului ”Studenții de azi, profesioniștii de mâine”. Acțiunea se va desfășura în Amfiteatrul A01, cu începere de la ora 14.30.

Ulterior, Dumitru Prunariu va lua parte la conferința organizată de AIESEC în Aula Universității de Vest din Timișoara, la care vor fi prezenți 200 de elevi din Timișoara, participanți la proiectul pentru liceeni ”Grow”.
De asemenea, Dumitru Prunariu va participa la Conferința Interregională a Consiliului Național al Elevilor din România cu tema ”Inovație în reprezentare”, de care vor beneficia liderii elevilor din 20 de județe din țară.

Dumitru Prunariu este primul astronaut român, participând în anul 1981 la o misiune în spațiul cosmic, este membru de onoare al Academiei Române, iar în 2013 a fost distins cu titlul de Doctor Honoris Causa de către Universitatea de Vest din Timișoara.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*