Ultimele stiri

Coșul de fum al covrigăriei Select din centrul orașului, o problemă pentru timișoreni

covrigi

Coșurile de fum ale patiseriilor le fac zile negre timișorenilor. Este și cazul unor persoane care locuiesc exact în centrul orașului într-o clădire la a cărui parter funcționează o covrigărie, care deși are aviz de comerț nu deține acord pentru activitatea de producție, proces prin care tot fumul și mirosul evacuat în urma producției de covrigi intră în casele oamenilor. Aceștia sunt obligați să suporte zi de zi mirosul înțepător, fără a putea face nimic.

„De 6 luni o problemă care se reia la 2-3 săptămâni, Piața Victoriei nr. 8, unde se fac covrigi. Acolo se află SRL-ul Tropicala Company, care are acord pentru desfășurarea de activități comerciale, dar nu au acord pentru activitatea de producție pe care o desfășoară și nu au acord proprietarilor pentru coșul prin care se evacuează fumul, care intră din plin în casele oamenilor”, arată viceprimarul Traian Stoia.

Deși acordul de comerț este dat pe lege, covrigăria Select din centrul orașului nu poate funcționa acolo cu producție. În ceea ce privește gazele evacuate, problema cea mai mare a celor care locuiesc în zonă, ar trebui să intervină Direcția de Sănătate Publică a județului Timiș.

Un  caz similar există în zona Bălcescu colț cu Porumbescu, unde, la parter, unde de asemenea există o covrigărie și o patiserie care le dau bătăi de cap timișorenilor care sunt obligați să suporte mirosul de fum și de patiserie.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*