Ultimele stiri

Cotlete de porc la grătar

cotlete de porc la gratar

Ingrediente:

4 cotlete porc
3 căţei de usturoi
2 roşii
2 linguri ulei de măsline
10 linguri apă
cimbru
busuioc
sare
piper
1 legătură pătrunjel
2 cepe

Preparare:

Pisezi usturoiul, îl freci puţin cu uleiul, torni apa şi amesteci cu pătrunjelul tocat fin şi cu roşiile tăiate mărunt. Adaugi cimbru, busuioc, sare şi piper, după gust, şi amesteci totul. Ungi feliile de carne cu acest amestec şi laşi două ore la rece. Pui carnea pe grătarul încins şi laşi până se frige bine pe ambele părţi. Pe grătar pui şi ceapa tăiată în sferturi. Când serveşti cotletele de porc la grătar, poţi turna deasupra sosul cu care ai uns cotletele, scrie Click.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*