Ultimele stiri

Creatura JUMĂTATE OM care a șocat milioane de oameni. MONSTRUL din adâncuri a fost prins FOTO

sirena

Ani la rând au fost raportate apariții misterioase în adâncuri, femei jumătate sirenă, jumătate pește, în special în Kilauea Falls , Hawaii, însă fără dovezi, aceste dezvăluiri ale martorilor au fost considerate doar povești pentru turiști, la fel cum se spune și despre monstrul din Loch Ness, Scoția. Oamenii au surprins însă în Hawaii, recent, imagini cu un monstru din adâncuri. Este vorba de o femeie sirenă.

Corpul a fost descoperit abia recent și a fost dus la Universitatea din Hawaii Institutul de Biologie Marină din Kaneohe pentru a afla originalitatea sa, chiar dacă schimbă modul în care privim natura.

Exploratori celebri, cum ar fi Cristofor Columb și Căpitanul John Smith, au scris despre experiențele lor în timpul explorării oceanului. Smith a văzut ” o sirenă mare cu ochii verzi, părul mare, în 1614, în largul coastei Newfoundland ” și chiar a pretins să se simtă ” dragostea ” pentru ea .

În 2012 , Statele Unite ale Americii a declarat că ” nu a fost vreodată găsită vreo dovadă de existență a vreunei sirene „, scrie Evenimentul Zilei.

sirena

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*