Ultimele stiri

Credincioșii din Timișoara se pot ruga la o icoană făcătoare de minuni

icoana

Icoana nepictată de mână omenească a Sfintei Fecioare de Guadalupe se va afla în Parohia Romano – Catolică cu ocazia celebrării unei Zile pentru apărarea vieții. Credincioșii se pot ruga la icoană duminică, 30 martie, începând cu ora 16.00.

Icoana a apărut în mod miraculos pe mantia unui vizionar din Guadalupe, Mexic, al secolului XVI, un „autoportret” al Sfintei Fecioare. Mantia s-a păstrat intactă până în ziua de astăzi și este venerată anual de milioane de pelerini în Bazilica din Guadalupe – al doilea loc de pelerinaj din lume, după Țara Sfântă.

“Scopul apariției a fost încreștinarea poporului aztec, scufundat într-o erezie periculoasă care le cerea să sacrifice zeilor păgâni copii și tineri inocenți. Astfel poporul mexican s-a lepădat de religia păgână, s-a încreștinat iar Fecioara Maria de Guadalupe a rămas Protectoarea copilașilor nenăscuți”, transmite Asociația Darul Vieții.

Din program face parte o sfântă Liturghie, diverse devoțiuni, rugăciuni, intercalate de prezentări ale icoanei, a mișcării de apărare a vieții, a flagelului avortului (cu videoproiecție) și se distribuie materiale informative. Sunt invitate în special persoanele care suferă de consecințele avortului, femeile care își doresc copii și bolnavii.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*