Ultimele stiri

Criminala de la Medicină a primit cea mai bună veste de când este în închisoare

carmen bejan

Carmen Bejan, condamnată la 20 de ani de închisoare pentru că a ucis și a tranșat un bărbat de 65 de ani, în urmă cu patru ani, a primit resemnată pedeapsa și pare că încearcă să-și ia gândurile că poate scăpa mai repede de după gratii, susține chiar soțul ei, Claudiu Șatran. Bărbatul a rămas alături de ea și o vizitează săptămânal, timp în care își fac împreună planuri de viitor.

La ultima vizită pe care i-a făcut-o, Șatran i-a dus mai multe poze lui Carmen, care și-a dorit să rememoreze clipele de la cununia lor. Deși a sperat că va putea profita de pe urma Noului Cod Penal, și va prinde o pedeapsă mai indulgentă, studenta de la Medicină și-a dat seama că nu are nicio șansă și și-a dozat atenția într-o ocupație care o ține ocupată de circa o săptămână.

“Carmen a fost mutată într-un regim închis, o treaptă mai permisivă decât cel de dinainte, iar acum a fost dusă să lucreze timp de opt ore pe zi într-un atelier de croitorie. Mi-a spus că-i place foarte mult și-i trece timpul altfel. Avea înclinații și înainte, obișnuia să facă goblenuri de plictiseală”, a declarat Șatran pentru Cancan.

Scrie un comentariu

Adresa dvs. de email nu va fi publicata.


*